Hallituksen kokous 13/18

Hallitus kokousti keskiviikkona 24.10. klo 16 alkaen Pinni A:n Ylävitosessa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Menneet tapahtumat:

– 11.10. IK goes Hämeenkadun appro. Hämeenkadun approilla yhteislähdössä 30 iltakoululaista. Approilla noudatettiin suunnilleen seuraavaa reittiä: 21 > Kahdet kasvot > K Bar > Gloria > Teerenpeli > Bricks > Union > Gastrolaiva > Ilves. Jatkot olivat Olympiassa. Tapahtuma oli onnistunut.

– 17.10. Huminat. Huminaetkot järjestettiin Toas Markuksentorilla. Paikalla oli 25 osallistujaa, joista 6 iltakoululaisia. Huminoilla iltakoululaisia oli paikalla melko vähän, koska ajankohta periodin vaihtuessa oli haasteellinen. Tapahtuma oli kuitenkin oikein onnistunut.

– 18.10. Kolmioetkot Staabin kanssa. Iltakoulusta oli vain yksi osallistuja. Tiedotus oli epäonnistunut ja tuli liian myöhään. Ajankohta oli tässäkin haasteellinen. Yhteistyötapahtumiin osallistumista on jatkossa harkittava perusteellisemmin.

– 22.10. Twerk-kokeilu. Osallistujia oli 13. Tapahtuma sai kiitosta ja tanssia toivottiin jatkossakin.

– 23.10. JKK-bileet. Iltakoulusta oli 15 osallistujaa. Teemana oli Halloween. Tapahtuma oli onnistunut ja JKK-tapahtumia on syytä järjestää jatkossakin.

Tulevat tapahtumat:

– 25.10. Haalarikastajaiset. Haalarikastajaiset alkavat fukseille suunnatulla rastikierroksella, jossa he pääsevät kiertämään vanhempien iltakoululaisten koteja. Kaste tapahtuu Sorsapuiston alueella. Jatkot järjestetään YTHS-saunalla, jossa tarjoillaan pientä purtavaa.

– 9.-10.11. Marrasjuhlat ja sillis. Jatketaan suunnittelua omassa kokouksessa perjantaina 26.10.

– 27.11. Pikkujoulut. Fuksien pikkujouluinfossa 16.10. oli vain yksi osallistuja, mutta oleellinen tieto on toimitettu eteenpäin myös muille.

Muita asioita:

– Ajankohta väittelytapahtumalle Tampere Debate Societyn kanssa on vahvistunut. Tapahtuma järjestetään 22.11. Toas Markuksentorin kerhohuoneella.

– Kv-tutorhaku käynnistyy marraskuun alkupuolella ja toteutetaan jälleen yhteistyössä JKY:n, Boomin ja Staabin kanssa.

– Aj-tila tullaan siivoamaan UTA-tilapalveluiden toimesta lauantaina 27.10. Sohvan hankinnasta tehtiin päätös.

Julkaistu kohteessa Kokoustiivistelmät

Hallituksen kokous 12/18

Hallitus kokousti tiistaina 9.10. klo 17 alkaen Pinni A:n Ylävitosessa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Menneet tapahtumat:

– 27.9. Bussirundi. Tapahtumassa oli 91 osallistujaa. Tapahtuma oli onnistunut, ja sen markkinointikampanjaa sekä baarivalintoja kiiteltiin. Yhteistyöbaareista tuli myös tyytyväistä palautetta tapahtumasta. Fat Ladyn valinta yhteiseksi jatkopaikaksi aiheutti joillekin mielipahaa, mutta oli hyvä asia, että jatkopaikka oli sovittuna, sillä sinne tuli kiitettävän paljon osallistujia.

– 3.10. Viiniä sohvalla. Tapahtumassa oli noin 25 osallistujaa. Perinteisen tapahtuman vieraana oli tällä kertaa ohjaaja ja käsikirjoittaja Atte Järvinen. Tarjolla oli viiniä, joka tällä kertaa loppui hiukan liian ajoissa kesken, sekä suolakeksejä, tuorejuustoja ja viinirypäleitä. Tapahtuma oli onnistunut ja keräsi hyvää palautetta niin vieraalta kuin osallistujilta.

– 8.10. Sivuaineinfo. Tapahtumassa oli 24 osallistujaa. Opiskelijoista puhujina toimivat Olivia Din Belle, Terhi Lintumaa, Juho Matinlauri, Eetu Tulonen ja Petra Pieskä. Opintokoordinaattori kertoi melko laajasti erilaisista vaihtoehdoista ja selitti auki tutkintotodistuksen. Tapahtuma oli onnistunut.

Tulevat tapahtumat:

– 11.10. IK goes Hämeenkadun appro. Kaikki liput varattu loppuun, mutta vielä muutama lippu lunastamatta. Yhteislähtö Vapaudenpatsaalla 15:45.

– 17.10. Huminat. Lipunmyynti Bailataan-sovelluksessa on ollut jo auki sekä kampuslipunmyynti alkoi tänään. Iltakoulu järjestää etkot Markuksentorilla.

– 18.10. Kolmioetkot Staabin kanssa. Järjestetään Kaupin saunalla. Staabi hoitaa järjestelyt.

– 22.10. Twerk-kokeilu. Osallistumismaksu 7€/henkilö. Paikkoja on varattu 15 henkilölle, mutta tapahtuma ei ole vielä täynnä.

– 23.10. JKK-bileet. Järjestetään klo 18 alkaen Klubi 57:lla. Teemana Halloween.

– 25.10. Haalarikastajaiset. Tutorit kokoontuvat kokoustamaan asian tiimoilta 10.10.

– 6.11. Rakastu Iltakouluun. Järjestetään klo 16-18 Päätalon luentosalissa C8. Tilaisuudessa esitellään hallituksen ja toimihenkilöiden tehtäviä.

– 9.-10.11. Marrasjuhlat ja sillis. Pitopalveluksi valikoitui Juvenes. Seuraavat tärkeimmät tehtävät ovat plaseerauksen tekeminen, tarjoilijoiden värväys sekä äänentoistolaitteiden hankkiminen. Päivitettiin budjetti 5500 euroon.

– 12.11. Poikkitieteellinen pokeriturnaus. Patina on pyytänyt meidät mukaan.

– 14.-16.11. Rexcu. Legendaarinen Ruotsin Excu 2018, mukana Boomi, Staabi, Iltakoulu, Luuppi, Indecs, Man@ger, TLK ja JKK:n vaihto-opiskelijat. Iltakoululle on varattu 20 paikkaa ja niitä on vielä vapaana.

– 27.11. Pikkujoulut. Järjestetään Doriksessa. Fuksit perinteisesti järjestävät nämä, heille on infotilaisuus ti 16.10. klo 18 Passionissa.

Muita asioita:

– Uusia haalarimerkkejä on saatavilla Aj-tilasta.

– Työelämäekskursio Helsinkiin järjestetään ma 5.11.

– TA voitti hopeaa futissarjasta. Sarja oli onnistunut ja pelaajia riitti peleihin. Finaalissa oli tarjolla kahvia ja mokkapalaa ja peliä pystyi seuraamaan myös Instagramista suorana.

– Ihastu Iltakouluun -kampanja järjestetään Instagramin storyssa 15.-30.10.

– Syyskokous järjestetään ma 26.11. klo 15 alkaen. Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään mm. varainhankintasuunnitelma ja tukihenkilöasioita.

Julkaistu kohteessa Kokoustiivistelmät

Hallituksen kokous 11/18

Hallitus kokousti tiistaina 25.9. klo 16 alkaen Pinni A:n Ylävitosessa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Menneet tapahtumat:

– 10.9. Pispala-kierros. Osallistujia oli 20. Kierros vei osallistujat Pispalan kaupunginosaan ja päättyi paikalliseen munkkikahvilaan. Tapahtuma oli onnistunut pientä vesisadetta lukuunottamatta.

– 11.9. Challenge accepted ja Kekkosbileet. Challenge acceptedissa joukkueiden tuli suorittaa haasteita ympäri Tampereen keskustaa. Tapahtumaan osallistui yhteensä 35 ihmistä. Tapahtuman jatkoina toimi Kekkosbileet Aino Kattilakosken luona. Ohjelmassa oli Iltakoulu-aiheinen tietovisa sekä legendaarisen Kekkosen maistajaiset. Jatkoihin otti osaa noin 60 ihmistä.

– 13.9. Fuksisitsit. Tapahtuma järjestettiin Hatanpään soutupaviljongilla klo 18.30 alkaen. Osallistujia oli 102. Tapahtuma oli onnistunut.

– 20.9. Aloitusseminaari. Aiheena oli tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Opiskelijoista alustajina oli puhumassa Brigita Krasniqi ja Samuel Jokela ja paneelissa opiskelijoita edustivat fuksit Pauli Haahti ja Karoliina Vaakanainen. Seminaari sujui hyvin ja keskustelua riitti.

Tulevat tapahtumat:

– 27.9. Bussirundi. Käytännön järjestelyt on pääosin tehty. Bussit on varattu ja aikataulu valmiina, joistakin baarista odotellaan vielä yksityiskohtia juomien hinnoista ja vapaamuotoisia kuvauksia baareista.

– 3.10. Viiniä Sohvalla. Atte Järvinen tulee vieraaksi. Paikka Hämeenkadulla.

– 11.10. Hämeenkadun appro. Iltakoulun ostamat 66 lippua myytiin todella nopeasti loppuun. Yhteislähtö klo 16. Jatkot Olympiassa. Rannekkeet on haettu Aj-tilaan ja myynti aloitetaan mahdollisimman pian.

– 25.10. Haalarikastajaiset. Aletaan aktiivisesti suunnittelemaan.

– 9.11. Marrasjuhlat. Isoin avoinna oleva kysymys on catering-palvelu, josta odotamme vielä tarjouksia.

– 27.11. Pikkujoulut. Paikkana Doris. Hyväksyttiin budjetiksi 200 euroa.

– Muita tulevia tapahtumia mm. 17.10. Huminat, 18.10. Kolmioetkot Staabin kanssa, 6.11. Rakastu iltakouluun, 8.11. Beer pong-turnaus ja 12.11. Poikkitieteellinen Pokeriturnaus.

Muita asioita:

– Kv-sitsit järjestettiin yhteistyössä JKY:n ja ESN FINT:in kanssa 17.9. Klubi 57:ssa. Osallistujia 100 ja tapahtuma onnistui erinomaisesti. Suunnitteilla toiset kv-sitsit marraskuulle.

– Iltakoulun Helsingin ekskursio varmistunut maanantaille 5.11. ja kohteiksi Työ-ja Elinkeinoministeriö, Euroopan kriminaalipoliittinen instituutio ja todennäköisesti Yhdysvaltojen suurlähetystö.

– Fuksien haalaritilaus on hoidettu ja haalareiden pitäisi saapua Hämeenkadun approihin mennessä. Uusi college-tilaus tehdään haalarien saapumisen jälkeen.

Julkaistu kohteessa Kokoustiivistelmät

Hallituksen kokous 10/18

Hallitus kokousti perjantaina 7.9. klo 8 alkaen Pinni A:n Ylävitosessa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Menneet tapahtumat:

– 24.8. Epävirallinen hengailuiltama. Järjestettiin Kummassa, osallistujia noin 50. Tapahtumapaikan piti olla alunperin Doriksessa, mutta varauksessa oli tapahtunut sekaannus.

– 25.8. Tutustumisillanvietto. Järjestettiin Amos-klubilla. Leikittiin tutustumispelejä ja saunottiin. Illanviettoon osallistui noin 35 uutta opiskelijaa. Tapahtuma oli erittäin onnistunut.

– 27.8. Tampereen kaupunkikierros ja pubivisa. Tapahtumaan osallistui 43 henkilöä ja kolme vaihto-opiskelijaa. Kierroksen jälkeen järjestettiin pubivisa ravintola Tiikerihaissa. Kysymykset esitettiin myös englanniksi.

– 28.8. Amazing Race. Tapahtumaan osallistui 75 henkilöä. Tapahtuma järjestettiin ympäri Tampereen keskustaa. Palkintojenjako oli Kummassa ja jatkot Doriksessa. Tapahtuma oli onnistunut, ja rastikierrokselle osallistui ennätysmäärä kilpailijoita.

– 29.8. Museovierailu Vapriikissa. Osallistujia oli n. 10, joista puolet oli fukseja. Edellisen päivän tapahtumalla lienee ollut vaikutusta osallistujamäärään. Palautteen perusteella kohteeksi valikoitunut näyttely oli kiinnostava ja sopivan lyhyt kierrettäväksi. Tapahtuma oli onnistunut.

– 30.8. Harkka-appro. Appro-pisteinä toimivat tutoreiden sekä hallituslaisten kodit. Osallistujia oli noin 45. Tapahtuma oli erinomaisesti järjestetty ja menestys.

– 2.9. Lautapeli-ilta. Järjestettiin Petra Pieskän luona. Osallistujia oli ennätykselliset 28. Tapahtuma oli onnistunut.

– 3.9. Fuksimökki. Järjestettiin Palokärjen mökillä Viialassa. Osallistujia oli 43. Saunottiin, grillattiin, pelailtiin pelejä ja Bosa oli vierailemassa. Tapahtuma oli erittäin onnistunut.

– 4.9. Fuksiliikka. Pesäpalloa vaihto-oppilaiden kanssa Sorsapuistossa. Tapahtumassa osallistujia noin 50. Osallistujia oli odotettua enemmän ja pesäpalloa on toivottu myös jatkossa.

Tulevat tapahtumat:

– 10.9. Pispala-kierros. Tutorit johdattavat iltakoululaiset kuvankauniiseen Pispalaan. Tapaaminen 16.30 Tampereen teatterin edessä.

– 11.9. CA ja Kekkos-bileet. Ideana lähettää fuksit tekemään haasteita Tampereen keskustaan. Kekkos-bileet järjestetään Aino Kattilakosken luona. Ohjelmassa muun muassa Iltakoulu-aiheinen tietovisa.

– 13.9. Fuksisitsit. Hyvällä mallilla, ilmoittautuminen on käynnissä, nyt pitää kerätä porukka jotka lähtevät auttamaan sitsikauppaan. Päätettiin, että tapahtumaan otetaan 100 osallistujaa.

– 11.10. Hämeenkadun appro. Päätettiin ostaa 66 happrolippua Olympiaan, jossa esiintyy Juno.

– Haalarikastajaiset. Ryhdytään suunnittelemaan Hiiriviikkojen päätyttyä.

– 9.11. Marrasjuhlat. Pitäisi löytää juontajat sekä selvitellä catering-asiaa. Nostettiin budjetti 5000 euroon. Ilmoittautuminen 1. lokakuuta klo 12 alumneille ja viikkoa myöhemmin jäsenistölle.

– Muita tulevia tapahtumia ainakin Huminat, Debattitapahtuma ja Viiniä sohvalla.

Muita asioita:

– Bussirundin kohteet on valikoitu ja sopiviksi testattu.

– Työväen Ampujien pelit alkavat maanantaina ja toinen peli heti tiistaina.

– Lukuvuoden avajaisseminaari torstaina 20.9.

– Yhteistyösopimus allekirjoitettiin Naima-baarin kanssa.

Julkaistu kohteessa Kokoustiivistelmät

Hallituksen kokous 9/18

Hallitus kokousti torstaina 23.8. klo 12 alkaen Päätalon ryhmähuoneessa C2. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Menneet tapahtumat:

– 17.5. IK:n kesäiltaset. Järjestettiin Passionissa ja Sorsapuistossa. Osallistujia oli noin 30 henkilöä mukaan lukien pääsykokeeseen osallistuneita, joita tuli paikalle alle 10 henkeä. Tapahtuma oli onnistunut ja sen voisi toteuttaa ensi vuonnakin.

Tulevat tapahtumat:

– 24.8. Epävirallinen hengailuiltama. Järjestetään ravintola Doriksessa klo 18, luvassa tutustumista rennoissa tunnelmissa.

– 25.8. Tutustumisillanvietto. Järjestetään Amos-klubilla. Luvassa tutoreiden järjestämää ohjelmaa klo 16:30 alkaen.

– 27.8. Tampereen kaupunkikierros & pubivisa. Järjestetään klo 15:15 alkaen ja toteutetaan yhteistyössä kv-sektorin kanssa. Pubivisan sijainti on Tiikerihai.

– 27.8. Maisterifuksi-iltamat. Järjestetään klo 18 Tiikerihaissa.

– 28.8. Amazing Race. Tutoreiden järjestämä rastikierros alkaa klo 17. Hallituksella on oma rasti ja tapahtuman vastuuhenkilönä toimii Aino Myllymäki. Osallistumismaksu tapahtumaan on 3 euroa.

– 29.8. Kulttuuritapahtuma Vapriikissa. Järjestetään vierailu museokeskus Vapriikissa, jossa esillä mm. ”Marilyn – nainen roolien takana” -näyttely. Tapahtuman hinta on 6 euroa.

– 30.8. Harkka-appro. Rastikierros tutoreiden kämpissä järjestetään klo 16 alkaen. Hallituksen rasti on Suvi Niemisen kotona ja tapahtuman jatkot ovat Kolmioilla.

– 2.9. Lautapeli-ilta. Järjestetään klo 15 Petra Pieskän kotona. Tapahtumassa ruoan suhteen nyyttäriteema.

– 3.9. Fuksimökki. Bussi lähtee Tampere-talolta klo 13 ja palaa noin klo 19. Luvassa sitsi-harkat sekä muuta mukavaa mökkitekemistä. Myös BOSA tulee paikalle. Osallistumismaksu 5 euroa. Mökille otetaan omat eväät mukaan.

– 4.9. Fuksiliikka. Järjestetään Sorsapuiston kentällä klo 15:30-17, jossa pelataan vaihtareidemme kanssa pesäpalloa. Kaikki ovat tervetulleita.

– 10.9. Pispala-kierros. Järjestetään Pispalan kaupunginosassa klo 16-19.

– 11.9. Challenge accepted ja Kekkos-bileet. Kekkos-bileet järjestetään Aino Kattilakosken kotona.

– 13.9. Fuksisitsit. Järjestetään Hatanpään soutupaviljongilla klo 18:30 alkaen. Tapahtuman osallistumismaksu on 15 euroa ja budjetiksi sovittiin alustavasti 1200 euroa. Vastuuhenkilöinä ovat Rita Klemola ja Aino Myllymäki. Sitseillä otetaan käyttöön uudet laulukirjat ja uusista lauluista otetaan printit. Jatkoja sitseille suunnitellaan.

– 9.11. Marrasjuhlat. Messukylän Työväentalo varattu ja varmistunut tapahtumapaikaksi. Ruoka tilataan catering-palveluna ja ehdotetaan buffettia. Aletaan suunnittelemaan koristelua ja rahan käyttöä. Osallistujamääräksi sovittiin 120 henkeä. Jatkopaikka tulee olemaan keskustassa ja sinne saadaan bussikuljetus Messukylältä.

Muita asioita:

– T3:n myötä Iltakoulun haalarien selässä aiemmin käytetty Tampereen yliopiston sinettilogo jää historiaan. Yliopiston sinettilogon tilalle otetaan käyttöön Iltakoulun oma sinettilogo, joka hyväksyttiin kokouksessa.

– Kesän aikana toteutettiin Instagramissa kampanja, jossa 17 iltakoululaista esitteli harjoittelu- ja työpaikkojaan. Kampanja oli onnistunut.

– Facebook-tiedotuksen suhteen hyväksyttiin selkeämpi linjaus. Jatkossa Iltakoulu ry -sivun kautta jaetaan kaikki tapahtumat ja julkaistaan kaikki virallinen tiedotus, ja Iltakoululla on asiaa -ryhmä keskittyy jäsenistön epävirallisempaan keskusteluun.

– Sitsilaulukirjan taitto viimeisteltiin kesän aikana ja kirjat ovat nyt valmiina.

– KV-opiskelijoiden orientaatioviikot 20.-25.8. olivat sujuneet kokoukseen mennessä hyvin. Myös KV-tutorointi sujunut erittäin hyvin. Syksylle on suunnitteilla useita KV-tapahtumia pääosin JKY-yhteistyönä. KV-sitsilippujen myynti alkaa 4.9.

– Ensi vuoden liikuntavuorot: Tiistai klo 19:00-20:30 IK, IA, Patina, SOS, Staabi yhteinen vuoro. Keskiviikko klo 16-17:30 sählyvuoro Boomin ja Staabin kanssa. Keskiviikko klo 19-20:30 lentopallovuoro. Vuorot eivät ole vielä alkaneet, vaan alkavat viikolla 36.

– Ulkomaan excu on hyvällä mallilla. Ilmoittautuminen oli 12.7. ja kaikki paikat täyttyivät.

– Aj-tilan päivystys alkaa 3.9.

Julkaistu kohteessa Kokoustiivistelmät