Iltakoulun jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Tampereen yliopistossa politiikan tutkimusta pää- tai sivuaineenaan opiskeleva. Jäsenetuihin kuuluvat Iltakoulu ry:n vuosittain vaihtelevat tapahtumat, ainejärjestölehti Anti, edustukselliset palvelut yliopiston hallinnossa, oikeus osallistua kaikkeen Iltakoulu ry:n toimintaan ja monet muut etuisuudet.

Lisätietoa Iltakoulu ry:n jäsenyydestä ja muustakin mieltäsi askarruttavasta saat parhaiten ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin tai sähköpostitse osoitteesta iltakoulu[at]uta.fi.

Syksyllä 2020 ja sen jälkeen aloittavat opiskeljiat liittyvät jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen. Lomake julkaistaan tälle sivulle pian. Pelkkä liittymismaksu ei riitä, myös lomake täytyy olla täytettynä.

Yhteystietosi liitetään automaattisesti Iltakoulun alumnirekisteriin ja niitä saatetaan jatkossa luovuttaa tavanomaisluovutuksena Iltakoulun alumnitoiminnan yhteydessä.