Jäseneksi

Iltakoulun jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Tampereen yliopistossa politiikan tutkimusta pää- tai sivuaineenaan opiskeleva. Jäsenetuihin kuuluvat Iltakoulu ry:n vuosittain vaihtelevat tapahtumat, ainejärjestölehti Anti, edustukselliset palvelut yliopiston hallinnossa, oikeus osallistua kaikkeen Iltakoulu ry:n toimintaan ja monet muut etuisuudet. Lisätietoa Iltakoulu ry:n jäsenyydestä ja muustakin mieltäsi askarruttavasta saat parhaiten ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin tai sähköpostitse osoitteesta iltakoulu@uta.fi.

Iltakoulun jäsenyys kestää koko opiskeluajan ja jäsenmaksu maksetaan vain liittymisen yhteydessä; erillistä vuosittaista maksua ei ole. Jäsenmaksun suuruus on 22 euroa ja tiliyhteys Kurikan Paikallisosuuspankki FI89 4726 6020 0075 24. Viitteeksi riittävät oma nimesi ja merkintä “jäsenmaksu”.

Yhteystietosi liitetään automaattisesti Iltakoulun alumnirekisteriin ja niitä saatetaan jatkossa luovuttaa tavanomaisluovutuksena Iltakoulun alumnitoiminnan yhteydessä.