Hallituksen kokous 11/16

Iltakoulun hallitus kokousti keskiviikkona 28.9. klo 15.00 alkaen Pinni A 3103:ssa. Kokouksessa käsiteltyjä aiheita olivat muun muassa:

-22.9. järjestetty lukuvuoden avajaisseminaari oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut. Kiitosta tuli esimerkiksi tapahtuman englanninkielisyydestä.

-POP-päivien lauantaisen Viini Sohvalla-tapahtuman vierailijaksi on varmistunut Suomen entinen YK-lähettiläs ja nykyinen CMI:n hallituksen jäsen Kirsti Lintonen. Jokaiselle ainejärjestölle on varattu viiden osallistujan kiintiö ja mukaanpääsijät tullaan valitsemaan poliittisen piirustuskisan perusteella, josta tiedotetaan myöhemmin.

Tulevia tapahtumia ovat esimerkiksi:

-Maanantaina 10.10. 12-14 Päätalo C6:ssa järjestettävät opintokahvit, jossa teemana on pääainehaun ja tutkinto-ohjelman kertausta, sekä sivuaineinfoa. Paikalla keskustelemassa politiikan tutkimuksen ohjausvastaava Tapio Juntunen sejä JKK:n opintokoordinaattori Aino Nordling.

-Tiistaina 4.10. JKY:N kansainvälisyyssitsit teemalla This is Finland. Sitsit ovat järjestetään klubi 57:ssä klo 18.30 alkaen ja ne ovat loppuunmyydyt.