Hallituksen kokous 10/2016

Iltakoulun hallitus kokousti taas keskiviikkona 14.9. klo 15.00 alkaen B4119:ssä. Kokouksessa käsiteltyjä aiheita olivat muun muassa:

-Hiiriviikot saatiin kunniakkaasti päätökseen, mutta vielä syyskuussa järjestetään perinteeksi muodostunut bussirundi 29.9. sekä kotibileet Staabin kanssa Kalevan killalla 27.9.

-22.9. järjestetään lukuvuoden avajaisseminaari. Pinni B 1100:ssa klo 12.15 alkaen on luvassa muun muassa seminaari teemalla Global responsibility in an (inter)nationalizing World sekä paneelikeskustelu, jossa on perinteisesti mukana myös kaksi opiskelijapanelistia. Kello 16-18 on vastaanotto Boomilaaksossa, jossa tarjolla on mm. herkullisia sormiruokia. Tapahtuman viralliset jatkot ovat Telakalla.

-14.-15.10 Tampereella järjestettävien POP-päivien suunnittelut on pitkällä ja kutsut ovat lähteneet Kosmos Buranille, VOO ry:lle, Polho ry:lle, P-klubille sekä Puolue ry:lle. POP-päivien emänniksi on valittu Sunna Mbye ja Matleena Moisio. Muun muuassa perjantaina järjestettäville sitseille on tarjolla paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittautumisen suhteen kannattaa olla tarkkana.