Hallituksen kokous 12/16

Iltakoulun hallitus kokousti keskiviikkona 12.10. klo 15.00 alkaen Päätalo D12:ssa. Kokouksessa käsiteltyjä aiheita olivat muun muassa:

-1.10. Helsingissä VOO ry:n kanssa yhteistyössä järjestetty konfliktinratkaisusimulaatio oli onnistunut tapahtuma ja konseptia pyritään jatkamaan. Osallistujista 29 oli pelaajia ja 8 järjestäjiä. Simulaation tavoitteena oli saada aikaan pitävä tulitaukosopimus YK:n turvallisuusneuvoston hätäkokouksessa. Lopullista sopimusta ei saatu, koska Venäjä käveli ulos neuvottelupöydästä.

Tulevia tapahtumia ovat esimerkiksi:

-20.10. Huminat in Space -bileet klo 22.00 alkaen Klubilla. Lippujen ennakkomyynti on päättynyt, mutta sisään pääsee ovelta 4 euron hintaan. Huminat toimivat myös Iltakoulun haalarikastajaisten virallisena jatkopaikkana.

-Ruotsin excu 16.-18.11., johon on osallistuu Boomin, Staabin, Cortex:n opiskelijoita ja JKK:n vaihto-opiskelijoita sekä tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Iltakoulun opiskelijoita. Reissun hinta on 55€ sisältäen kuljetukset, risteilyn hyttimajoituksella ja ensimmäisen illan buffet-ruokailun. Excu-kohde on Euroopan komission Suomen edustusto. Ilmoittautumisaikaa on 18.10. asti.