Hallituksen kokous 7/18

Hallitus kokousti tiistaina 24.4. klo 14 alkaen Pinni A:n Ylävitosessa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Menneet tapahtumat:

– 12.4. T3-Vappuetkot. Tapahtuma järjestettiin TTY:llä. Se onnistui hyvin. Paikalla oli runsaasti porukkaa, noin 100 kilpailijaa ja rastinpitäjät. Myös palaute on ollut positiivista.

– 16.4. Pubivisa. Tapahtuma järjestettiin Tiikerihaissa. Se onnistui hyvin. Osallistujia oli 11.

– 16.4. Lasertag. Tapahtuma järjestettiin ZBasessa Staabin kanssa. Se onnistui hyvin ja osallistujilla oli kivaa. Iltakoulusta osallistujia oli 18 eli täysi kiintiö.

– 17.4. Ruotsinlaivasimulaatio. Tapahtuma järjestettiin Omenahotellissa, Raxissa ja Tiikerihaissa. Se onnistui erittäin hyvin. Osallistujia oli noin 35 ja ruokailijoita 18. Tapahtuma oli esillä myös Tamyn Ig-kaappauspäivässä. Kehuja tapahtumakonseptista saatiin muilta ainejärjestöiltä asti.

– 18.4. Viiniä sohvalla. Tapahtuma järjestettiin Hämeenkadulla yksityisasunnossa Faian kanssa. Se oli onnistunut ja puhuja oli erittäin hyvä. Osallistujia oli 18 ja lisäksi haastattelija eli Joel Linnainmäki ja haastateltava eli Sini Korpinen. Keskustelu oli vuorovaikutuksellista.

– 19.4. Toogabileet. Tapahtuma järjestettiin YTHS-saunalla. Se onnistui hyvin. Osallistujia oli 30-40 ja sauna oli täynnä. Osa jatkoi illanviettoa Kolmioille. Mukava illanvietto iltakouluporukalla.

– 20.4. Pubirundi. Tapahtumassa kierrettiin paikallisia baareja Interaktion kanssa ja illanvietto päätettiin Rajaportin saunalle. Se onnistui hyvin. Baarit olivat Bar Passion, Jerrun Piilopaikka, Korvatillikka, Public Corner, Kievari kahdet kasvot, Maja/Talo ja Tuoppi. Osallistujia oli noin 40, joista iltakoululaisia noin puolet. Tapahtumasta on saatu kehuja.

– 22.4. Vappuretki. Tapahtuma järjestettiin Kaupin metsässä. Osallistujia oli 4. Tapahtumassa viihdyttiin, mutta se jäi jäsenistöltä epähuomioon. Vappuviikoilla on kuitenkin nyt tarjottu liikuntatapahtuma sellaista haluaville.

– 23.4. Pornobileet. Tapahtuma järjestettiin Roskassa kokousta edeltävänä iltana. Etkot olivat Klubi 57:lla. Tapahtuman tuotot kattavat todennäköisesti kulut. Osallistujia oli yli 200 ja paikalle tuli paljon erilaisia ihmisiä. Tapahtumassa nähtiin esityksiä ja yksi niistä oli erityisen mieleenpainuva.

Tulevat tapahtumat:

– 24.4. Beer pong –bileet. Tapahtuma järjestetään Hatanpään Soutupaviljongissa klo 15.

– 25.4. Särkän märkä. Tapahtuma järjestetään Särkänniemessä klo 16 ja iltakoululaisten jatkopaikka on Roska. Liput on myyty loppuun.

– 26.4. Circus Maximus. Tapahtuma alkaa Sorsapuistosta klo 12. Eetu Tulonen ja Yeti Kakko hoitavat järjestelyt.

– 26.4. Valmennuskurssibileet. Tapahtuma järjestetään Tiikerihaissa klo 20. Paikka vaihdettiin Kummasta Tiikerihaihin tilanpuutteen takia. Teemana haalarit.

– 27.-28.4. Vappumökki. Ilmoittautuneita on yli 30. Tapahtuma avataan ulkopuolisille kavereille. Ohjelmaan sisältyy mölkkyä, pesistä ja pitsaa.

– 30.4. Vappusitsit. Tapahtuma järjestetään Messukylän Työväentalolla klo 19. Tapahtumaan on ilmoittautunut 126 henkilöä eli se on täynnä. Päätetään lisätä vielä 2 paikkaa.

– 1.5. Vappupiknik. Tapahtuma järjestetään Koskipuistossa klo 12. Teekkarikaste alkaa klo 13. Mukaan omat eväät.

– 3.5. Simaa ja tippaleipiä. Tapahtuma järjestetään henkilökunnan tiloissa klo 14.

– 8.5. Pokeriturnaus. Tapahtuma järjestetään Feel Vegasissa klo 17. Patina hoitaa järjestelyjä, mutta ne ovat vielä vaiheessa.

– Marrasjuhlat. Päätetään järjestää Antaverkassa, jos se on vapaana. Järjestetään myös kuljetukset sinne.

Muita asioita:

– Lähiaikoina myyntiin tulevia tuotteita ovat kangaskassit (6 €), college-paidat (22 €) ja uudet haalarimerkit.

– Aj-tilaan on ostettu jääkaappi!