Yhdistyksen jäseniksi ovat kelpoisia kaikki Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen tutkinto-opiskelijat ja vaihto-opiskelijat, sekä Johtamisen ja talouden tiedekunnan kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijat. Jäsenetuihin kuuluvat Iltakoulu ry:n vuosittain vaihtelevat tapahtumat, ainejärjestölehti Anti, edustukselliset palvelut yliopiston hallinnossa, oikeus osallistua kaikkeen Iltakoulu ry:n toimintaan ja monet muut etuisuudet.

Lisätietoa Iltakoulu ry:n jäsenyydestä ja muustakin mieltäsi askarruttavasta saat parhaiten ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin, jäsenrekisteritoimihenkilöön, tai sähköpostitse osoitteesta iltakoulu[at]lists.tuni.fi

Jäseneksi liitytään lomakkeella. Jäsenrekisteriä ja sen yhteydessä olevaa lomaketta hallinnoidaan yhdistyksen kokouksessa hyväksytyn jäsenrekisteriohjeen sekä Iltakoulun sääntöjen mukaan.

Yhteystietosi liitetään automaattisesti Iltakoulun alumnirekisteriin ja niitä saatetaan jatkossa luovuttaa tavanomaisluovutuksena Iltakoulun alumnitoiminnan yhteydessä.