Yhdistyksen jäseniksi ovat kelpoisia kaikki Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen tutkinto-opiskelijat ja vaihto-opiskelijat, sekä Johtamisen ja talouden tiedekunnan kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijat. Jäsenetuihin kuuluvat Iltakoulu ry:n vuosittain vaihtelevat tapahtumat, ainejärjestölehti Anti, edustukselliset palvelut yliopiston hallinnossa, oikeus osallistua kaikkeen Iltakoulu ry:n toimintaan ja monet muut etuisuudet.

Lisätietoa Iltakoulu ry:n jäsenyydestä ja muustakin mieltäsi askarruttavasta saat parhaiten ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin, jäsenrekisteritoimihenkilöön, tai sähköpostitse osoitteesta iltakoulu[at]lists.tuni.fi

VANHOILLE JÄSENILLE

Iltakoulussa on tehty syyskokouksessa 2022 hyväksytty jäsenrekisteriuudistus nyt alkusyksyn aikana, ja jäsenrekisteri on siirretty Kide.appiin, joihin nykyisten jäsenten tulisi omatoimisesti aktivoida jäsenyytensä. Siirron tarkoituksena on helpottaa jäsenrekisterin ylläpitoa sekä saada karsittua pois rekisteristä henkilöt, joiden opiskelut ovat jo loppuneet.

Nykyisillä jäsenillä on aikaa siirtää jäsenyytensä Kide.appiin marraskuun loppuun saakka, jonka jälkeen ylimääräiset tiedot poistetaan rekisteristä. Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttäsi Iltakoulussa, ei tämä siis vaadi sinulta mitään toimipiteitä. Jäsenrekisteriä hallinnoi Iltakoulun hallitus, ja opiskeluidesi päätyttyä poistetaan jäsenyys manuaalisesti hallituksen toimesta. Jäsenyyden päättämisestä ilmoitetaan tulevaisuudessa samaan tapaan kuin aiemmin eli joko yhdistyksen kokouksessa suullisesti tai sähköpostitse hallitukselle iltakoulu@lists-tuni.fi tai puheenjohtajalle puheenjohtaja@iltakoulu.org.

Aktivointi tapahtuu Kide.appilta saadun linkin kautta, josta pääset täyttämään tietosi ja näin aktivoimaan jäsenyyden omaan lompakkoon. Sinun tulee täyttää Kide.appin kyselylomakkeeseen oma nimesi samassa kirjoitusasussa kuin olet sen aikanaan täyttänyt jäsenyyslomakkeeseen sekä liittymisvuotesi Iltakoulun jäseneksi. Tämän jälkeen tulee vielä täyttää uudelleen jäsentietolomake, jotta tarpeelliset tiedot päivittyvät Kide.appiin. Mikäli tämän kanssa on ongelmia/yleisesti heräsi jotain kysymyksiä, ole yhteydessä puheenjohtaja@iltakoulu.org.

UUSILLE JÄSENILLE

Mikäli et ole vielä Iltakoulun jäsen, mutta haluaisit liittyä, voi jäsenyyden ostaa tästä linkistä. Jäsenrekisteriä ja sen yhteydessä olevaa lomaketta hallinnoidaan yhdistyksen kokouksessa hyväksytyn jäsenrekisteriohjeen sekä Iltakoulun sääntöjen mukaan.

Yhteystietosi liitetään automaattisesti Iltakoulun alumnirekisteriin ja niitä saatetaan jatkossa luovuttaa tavanomaisluovutuksena Iltakoulun alumnitoiminnan yhteydessä.