Hallituksen kokous 8/2019

Hallitus kokousti keskiviikkona 17.4. klo 12 alkaen Pinni A:n Ylävitosessa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

Menneet tapahtumat:

 • Pubivisa TIPSYn kanssa 8.4. Semaforissa. Tapahtuma oli onnistunut. Osallistujia oli noin kaksikymmentä. Yhteistyö Semaforin kanssa sujui hyvin, ja jatkossa voisi harkita yhteistyötä enemmänkin Semaforin kanssa.
 • Munajahti Mixeissä 9.4. Patina ry & SOS ry:n kanssa. Tapahtumaa varten järjestettiin myös viralliset etkot Toas Ilmarilla, joissa osallistujia oli noin 40.
 • Viiniä sohvalla Aki Luoto 10.4. Osallistujia oli noin 15. Tapahtuma ei noudattanut perinteistä viiniä sohvalla formaattia ja iltama järjestettiin tällä kertaa Oasiksessa. Oasikselta oli tullut palaute, että joku osallistujista oli purkanut pitkällä olleen palapelin. Muistetaanhan jatkossa kunnioittaa tiloja.
 • Vappuetkoilua Hervannassa 11.4. Rasteista tuli hyvää palautetta. Tapahtumaan oli ilmoittautunut 25 joukkuetta, joista yhdisteltiin poikkitieteellisessä hengessä. Iltakoululaisia oli kolme joukkuetta. Jatkot olivat Varjobaarissa mistä jatkettiin teekkarisaunalle.
 • Breakfast at Lenin’s 12.4. Ajankohta oli haastava, sillä aamupala oli aikaisin vappuetkoilun jälkeen. Osallistujia oli yhteensä viisi. Pyritään järjestämään samankaltainen aamupala/brunssi uudestaan mutta paremmalla ajankohdalla.  
 • GOT-teemailta 15.4 Ilmarinkadulla. Tapahtumassa pidettiin tietovisa ja voittajille oli ostettu palkinnoksi teeman mukaisesti punaviiniä. Osallistujia oli noin 15. Myös tila oli toimiva.
 • WappuLove Roskassa 16.4. Tapahtuma oli menestys. Ennakkolippuja myytiin 300 kappaletta ja reilut 200 lippua ostettiin vielä ovelta. Tapahtuma oli hyvin poikkitieteellinen ja mukana oli myös vaihtareita. Tosin speed datingille tila oli haastava.
 • Excu Helsinkiin 3.4. Ekskursio oli onnistunut ja osallistujia oli 13.

Tulevat tapahtumat:

 • Vappuviikot

  3. PIIRI: TUHLAAJAT & HAASKAAJAT
  MA 22.4. Katukorista ja gangstaräppiä Interaktion & MAGS:in kanssa Tammelan kentällä klo 16-18.
  TI 23.4. Ruotsinlaivasimulaatio.
  KE 24.4. Särkän märkä ja jatkot Unionissa.
  TO 25.4. Circus Maximus Sorsapuistossa. Jos keli on ikävä, siirrytään Telakalle.
  PE 26.4. Valmennuskurssi-iltamat Kummassa.

  4. PIIRI: PAHAT KUILUT AKA MALEBOLGE
  MA 29.4. Pubiryömintä Interaktion kanssa.
  TI 30.4. Helvettisitsit.
  KE 1.5. Vappupiknik koskipuistossa klo 12.

 •  Akateeminen aurajokilaivuritutkinto 8.-9.5. Turussa. Lippuja ostettiin 15 kappaletta, jotka laitetaan pian myyntiin.

Muita asioita:

 • Valmennuskurssi on nyt täynnä eli ilmoittautuneita on 30. Materiaalipaketteja on ostettu 12.
 • Kevätkokous järjestettiin torstaina 4.4. Keskustelua käytiin poliittisesta riippumattomuudesta viime syyskokouksen feminismikeskustelun sekä varainhankinnan mahdollisuuksien vuoksi. Kevätkokouksessa ei tehty päätöksiä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Aiheita tullaan tarkastelemaan suotavammalla foorumilla syyskokouksessa, jonne hallitus valmistelee kattavan esityksen. Aiheista järjestetään lähempänä syyskokousta myös keskustelutilaisuus. Edellistä syyskokouksessa pohjustaen tullaan muuttamaan äänestysmenettely siirtoäänivaalitapaan. Hallitus tekee myös tästä kattavan esityksen syyskokoukseen, joka voidaan hyväksyttää sääntömuutoksena. Myös suljetun lippuäänestyksen pyytämistä tullaan helpottamaan, joka olisi ollut jo viime syyskokouksessa välttämätön. Jatkossa myös kaikki sisällölliset muutosehdotukset on esitettävä kirjallisena vähintään viikkoa ennen yhdistyksen kokousta, jotta jokainen voi valmistautua ehdotuksiin rauhassa tahoillaan. Tämän vuoksi myös kokouskutsujen on lähdettävä liikkeelle viimeistään kahta viikkoa ennen. Lukuisten sääntömuutoksien vuoksi olisi hyödyllistä järjestää ylimääräinen yhdistyksen kokous. Mahdollisia sääntömuutoksia varten hallitus valmistautuu perinpohjaisesti. Syyskokouksessa käsiteltiin myös varainhankinnan haasteita. Syyskokoukseen tuodaan esitys siitä mitkä tapahtumat ovat jatkossa kannattavia ja herätetään keskustelua tapahtumien ehdollisuudesta. Myös tapahtumien ja jäsenmaksun hinnoista tullaan käymään keskustelua. Tarkoituksena on myös rekrytoida varainhankintakoordinaattori sekä varainhankintatyöryhmä. Koordinaattorin ja työryhmän työ olisi jatkuvaa yli hallituskausien. Toiminta ei olisi kovin sitovaa vaan oman näkemyksen mukaista työtä. Rekrytoinnissa hallitus on jo ottanut askeleita.