Haluatko opiskelemaan politiikan tutkimusta? Kaipaatko tukea pääsykoevalmistautumiseen? Ainejärjestömme Iltakoulu ry järjestää politiikan tutkimuksen valmennuskurssin, jossa valttina on laadukas opetus, edullinen hinta sekä tiivis kurssi, joka palvelee myös Tampereen ulkopuolelta tulevia kurssilaisia.

Vuoden 2023 pääsykoe pidetään 2.6. Tampereella ja siihen tuleva ennakkomateriaali julkaistaan 2.5. Valmennuskurssi järjestetään tänä vuonna toukokuun puolessa välissä verkkokurssina, joten kurssille osallistuminen ei edellytä Tampereella olemista. Kurssipäivät ovat 15.-18.5. ja sisältävät opetusta sekä viikonlopun tauon jälkeen 22.5. kertausta ja harjoituspääsykokeen. Opetus tapahtuu zoomissa ja painottuu iltapäivään/iltaan. Kurssilla perehdytään erityisesti aineistokokeeseen, sen vastaustekniikkaan sekä ennakkoon julkaistavaan aineistomateriaaliin. Kurssin opettaja arvioi harjoituspääsykokeen sekä antaa siitä palautteen. Valmennuskussin hinta on 399€ ja hinta sisältää myös materiaalipaketin. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka on 99 €. Ohjeet maksun suorittamisesta saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Ilman kurssille osallistumista on mahdollista myös tilata kurssilaisille kuuluva materiaalipaketti, joka sisältää hyödyllistä perustietoa alan asioista sekä artikkeleita, jotka auttavat valmistautumaan pääsykoemateriaalin lukemiseen. Tämä toimii siis hyvin itsenäisen opiskelun tukena. Pelkän materiaalipaketin hinta on 99€ ja siihen kuuluu myös halutessaan oikeus osallistua harjoituspääsykokeeseen sekä opettajan palaute siitä (ensimmäiselle kymmenelle). Materiaalipaketti toimitetaan kurssilaisille sekä sen erikseen tilanneille huhtikuun alkupuolella.

 

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AUKI!

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu sähköpostin kautta osoitteeseen valmennuskurssi@iltakoulu.org. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita oma nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi sekä ilmoittaudutko kurssille vai tilaatko vain materiaalipaketin. Materiaalipaketin tilauksen yhteydessä ilmoita myös osallisutuko harjoituspääsykokeeseen. Kurssille on rajallinen määrä paikkoja, joten toimithan nopeasti!

 

MIKSI OSALLISTUA VALMENNUSKURSSILLE?

Valmennuskurssi ei ole tae opiskelupaikasta. Sisäänpääsy edellyttää ahkeruutta. Valmennuskurssista voi kuitenkin olla suurta hyötyä juuri siinä vaiheessa, kun pääsykokeen ajankohta alkaa lähestyä. Lisäksi valmennuskurssilla keskitytään erityisesti aineistokokeeseen, johon voi olla vaikea valmistautua yksin.

  • Kurssi antaa valmiudet vastata pääsykokeessa oikealla tekniikalla esitettyihin kysymyksiin
  • Auttaa arvioimaan, miten hyvin olet valmistautunut pääsykokeeseen
  • Auttaa arvioimaan, millä alueilla voit vielä kehittyä
  • Voi toimia motivaatiota lisäävänä tekijänä
  • Tuo selkeyttä valintakoemateriaaliin ja soveltaviin tehtäviin
  • Saat pääsykoelukemista tukevaa materiaalia (mm. lukemista tukevia tehtäviä)
  • Pääset tutustumaan politiikan tutkimuksen opiskelijoihin
  • Aiemmat kurssit ovat olleet menestyksekkäitä ja monet ovat kurssin käytyään tulleet hyväksytyiksi tutkinto-ohjelmaan. Valmennuskurssin opetukseen osallistuneiden sisäänpääsyprosentti on vaihdellut vuosittain 50 prosentista jopa 70 prosenttiin.

Jos jokin valmennuskurssiin tai pääsykokeeseen liittyvä asia askarruttaa, voit kysyä lisätietoa osoitteesta valmennuskurssi@iltakoulu.org tai vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä Instagramissa @iltakoulury_valmennuskurssi.

Nähdään keväällä!