Haluatko opiskelemaan politiikan tutkimusta? Kaipaatko tukea pääsykoevalmistautumiseen? 

Iltakoulu Ry järjestää politiikan tutkimuksen valmennuskurssin, jossa valttina on laadukas opetus, edullinen hinta sekä tiivis kurssi, joka palvelee hyvin myös Tampereen ulkopuolelta tulevia kurssilaisia!  

Valmennuskurssi kestää noin viikon, ja sijoittuu toukokuun alku puolelle. Kurssi sisältää ryhmäopetusta sekä harjoituspääsykokeen kurssin viimeisenä päivänä. Kurssilla valmistaudutaan erityisesti aineistokokeeseen sekä käydään läpi valintakoemateriaalia. Jos et pääse kurssille, voit silti tilata kattavan materiaalipakettimme itsenäisen opiskelun tueksi. Materiaalipaketti sisältää hyödyllistä perustietoa alan asioista sekä artikkeleita, jotka auttavat valmistautumaan pääsykoemateriaalin lukemiseen. Harjoituspääsykokeen voivat tehdä myös pelkän materiaalipaketin tilanneet, joista kymmenelle ensimmäiselle tilaajalle hintaan sisältyy harjoituspääsykokeen tarkistus sekä kurssin opettajan antama palaute. 

Valmennuskurssin hinta on 299 euroa (sisältää myös materiaalipaketin) ja pelkän materiaalipaketin puolestaan 80 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu valmennuskurssista, joka on 99 euroa. Loppuosa maksetaan eräpäivään mennessä. Varausmaksun maksaneet ovat sitoutuneet maksamaan myös loppuosan. Mitään suoritettuja maksuja ei palauteta. 

Materiaalipaketit pyrimme lähettämään reilusti ennen kurssin alkamista, heti niiden valmistumisen jälkeen. 

Kurssin opettajina toimivat Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen laitoksella opiskelleet motivoituneet ja pätevät opettajat. 

Pääsykokeen valintakoemateriaali julkaistaan sähköisessä muodossa 4.5.2021 Tampereen yliopiston sivuilla. Vuoden 2021 pääsykoe järjestetään 4.6.2021 klo 9.00-13.00 Tampereella. 

 

MIKSI OSALLISTUA VALMENNUSKURSSILLE?  

Valmennuskurssi ei ole tae opiskelupaikasta. Sisäänpääsy edellyttää ahkeruutta. Valmennuskurssista voi kuitenkin olla suurta hyötyä juuri siinä vaiheessa, kun pääsykokeen ajankohta alkaa lähestyä. Lisäksi valmennuskurssilla keskitytään erityisesti aineistokokeeseen, johon voi olla vaikea valmistautua yksin. 

  • Kurssi antaa valmiudet vastata pääsykokeessa oikealla tekniikalla esitettyihin kysymyksiin 
  • Auttaa arvioimaan, miten hyvin olet valmistautunut pääsykokeeseen 
  • Auttaa arvioimaan, millä alueilla voit vielä kehittyä 
  • Voi toimia motivaatiota lisäävänä tekijänä 
  • Tuo selkeyttä valintakoemateriaaliin ja soveltaviin tehtäviin 
  • Saat pääsykoelukemista tukevaa materiaalia (mm. lukemista tukevia tehtäviä) 
  • Pääset tutustumaan politiikan tutkimuksen opiskelijoihin 
  • Aiemmat kurssit ovat olleet menestyksekkäitä ja monet ovat kurssin käytyään tulleet hyväksytyiksi tutkinto-ohjelmaan. 

 

Valmennuskurssin opetukseen osallistuneiden sisäänpääsyprosentti on vaihdellut vuosittain 50 prosentista jopa 70 prosenttiin. 

Milloin?  

Toukokuussa 2021 (tarkat päivät tarkentuvat pian) 

Kertaus ja harjoituspääsykoe kurssin viimeisenä päivänä. Opetus järjestetään ilta-aikaan arkisin ja päivällä lauantaina ja sunnuntaina. Tarkka kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. 

ILMOITTAUTUMINEN  

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa 2021 ja se tapahtuu osoitteeseen valmennuskurssi[at]iltakoulu.org.  

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, ja ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan sekä kurssin varausmaksun että loppuosan. Koko kurssimaksun on oltava suoritettuna viimeistään 30.4.2021. 

Muistathan laittaa ilmoittautumisen yhteydessä viestiisi seuraavat tiedot: 

Nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero 

Ilmoittaudutko mukaan verkkokurssille, vai tilaatko vain materiaalipaketin 

Toimi nopeasti, paikkoja kurssille on rajallinen määrä! 

Jos jokin valmennuskurssiin tai pääsykokeeseen liittyvä asia askarruttaa, kysy lisätietoa samaisesta osoitteesta valmennuskurssi[at]iltakoulu.org. Nähdään keväällä!