Terhi Lintumaa

1. Kuka olet ja mikä on vastuualueesi?

Moikka! Olen Terhi Lintumaa ja toimin tänä vuonna tiedotus-, ympäristö-, yhdenvertaisuus- ja sosiaalipoliittisena vastaavana.

2. Mitä odotat tulevalta vuodelta?

Odotan yllättäviä kokemuksia ja uusia tuttavuuksia! Luvassa on varmasti haasteita, mutta myös antoisaa yhteistyötä muiden ihmisten kanssa. Järjestötoiminta (varsinkin, kun tuo tittelini on melko pitkä) jännittää ja innostaa!

3. Kuinka päädyit Tampereelle politiikan tutkimuksen pariin?

Päädyin tänne muutamien mutkien kautta vietettyäni ensin välivuoden kriiseillen tulevaisuudesta ja hakukohteista – vaihtoehtoina oli kaikkea aina suomen kielestä kauppatieteisiin. Syksyllä 2016 pääsin Tampereelle opiskelemaan yhteiskuntatutkimusta; rakastuin Tampereeseen ja halusin pysyä täällä, mutta vaihdoin tutkinto-ohjelmaani erityisesti kv-politiikan innoittamana. Myös Iltakoulun hyvä maine oli ehtinyt kiiriä korviini kuluneen vuoden aikana, joten odotin hiiriviikkoja innolla!

4. Uusi vuosi, uusi sinä, uudet järjestöhommat! Jos heräisit huomenna jonkin uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit?

Olisi hienoa, jos osaisin pysäyttää ajan. Tästä olisi hyötyä, sillä vuosi on alkanut kiireisesti ja toisinaan vuorokaudessa ei tunnu olevan riittävästi tunteja. Toisaalta näin voisin myös pysähtyä nauttimaan parhaista hetkistä!