Tutustumisillanvietto

elokuu 17 | 16:30 - 23:30

Lauantaina 17.8. pääsemme jatkamaan tutustumista mitä mahtavimmissa puitteissa Amos-klubilla!

Tiedossa on niin hauskaa ohjelmaa, pelailua kuin letkeää tutustumista. Klubin sauna lämpiää halukkaille, joten voit myös napata saunomistarpeet mukaasi.

Tarjolla on pientä naposteltavaa ja voit halutessasi ottaa mukaan myös omia virvokkeitasi. Suurempaan nälkään kannattaa varautua omilla eväillä.

Illan aikana jaamme fukseille hiiripassit, joiden kutkuttavia haasteita voi alkaa jo illan mittaan suorittamaan. Ilta tulee olemaan ikimuistoinen, joten sitä ei kannata jättää väliin!

Iltakoulun vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita paikalle kello 20 eteenpäin. Tule siis mukaan tutustumaan mahtaviin fukseihimme!

Tukihenkilöinä toimii Juulia Järvenpää ja Ella Havunen.

On Saturday the 17th of August the freshmen and the older students will finally meet. This get together will be all about getting to know each other. Everyone who wants to is also welcome to go to the sauna. We will serve some snacks and organize some activities. You can bring your own beverages. Come and have a great summer night with us! The older students are welcome to join us at 8 pm.

The support people for this event are Juulia Järvenpää ja Ella Havunen.

elokuu 17
Tapahtumaluokka: