Ompeluilta Oasiksessa

lokakuu 9, 2019 | 18:00 - 20:00

Ompeleminen. Tuo jalo rauhoittumisen metodi, käsityötaidon kunniakas merkki ja historiallinen perinne. Haalarimerkkien ompeleminen. Tuo jalo kollektiivisen hajoamisen metodi, käsityötuntien hukkaan menemisen häpeällinen merkki ja liimaamisen kulttuurin toivottavasti korvaava perinne. Selvää on kuitenkin se, että yksin tämä kärsimys on kestämätöntä.

Uusien haalareiden (toivottavasti) juuri saavuttua ja mahdollisesti koko Suomen suurimman opiskelijatapahtuman Hämeenkadun approjen ollessa jo räpäyksen päässä, on aika laittaa haalarit edustuskuntoon.

Tämän johdosta Iltakoulu järjestää yhteisen ompeluillan 9.10 Pinni B:ssä sijaitsevassa Oasiksessa Happroja edeltävänä iltana kello 18-20. Tule siis viettämään viimeinen latautumisen ja rauhoittumisen hetki yhteisvoimin ompelun ja pienen purtavan merkeissä, ennen armotonta approilua. Vaikka sinulta ei kotoa löytyisikään jo valmista haalarimerkki kokoelmaa, olet enemmän kuin tervetullut viettämään iltaa kanssamme. Nähdään siis Oasiksessa!

MITÄ? Haalarimerkkien ompeluilta
MISSÄ? Pinni B Oasis (Kanslerinrinne 1)
MILLOIN? ke 9.10 klo 18-20

/////

Sewing. That noble method of relaxation, honorable sign of the art of handcrafts and a historical tradition. Badge sewing. That noble method of collective suffering, a shameful sign of the wasted handcraft classes and hopefully a tradition that will replace the culture of badge glueing. The only certain thing is, that the suffering is unbearable alone.

The new student-overalls have (hopefully) just arrived and possibly the biggest student event in Finland, Hämeenkadun approt, is just a blink away. So it is time to put the overalls in order.

Because of this, Iltakoulu will organize a joint sewing evening 9.10 in Oasis that is located in Pinni B. Come to spend the last moment of relaxation accompanied by sewing and little snacks, before the ruthless Hämeenkadun approt. Even if you don’t have a collection of badges to sew already, you’re welcome to come just to hang out with us. So see you at Oasis!

WHAT? Badge-sewing evening
WHERE? Oasis in Pinni B (Kanslerinrinne 1)
WHEN? Wednesday 9.10 18-20

lokakuu 9, 2019