Legendaarinen kaupunkikierros ja pubivisa

elokuu 19 | 14:15 - 22:30

Oletko vasta muuttanut Tampereelle ja olet aivan hukassa, vai oletko aina asunut Tampereella ja silti aivan hukassa?

(Ei niin) paikalliset oppaat johdattavat sinut Mansesterin keskustaan ja esittelevät niin bussilippujen latauspisteen, halvimmat ruokapaikat kuin keskeisimmät kuppilat. Kierroksen yhteydessä selvitetään myös visaisimmat hiiret pubivisan merkeissä. Tule siis mukaan tutustumaan Tampereen parhaisiin paikkoihin ja jatkamaan kanssamme rentoa hengailuiltaa Tiikerihaihin. Kierrosta suositellaan etenkin Tampereen ulkopuolelta muuttaneille!

Kierros startataan maanantaina orientoivien jälkeen tuutoreiden järjestämällä kampuskierroksella, mistä jatkamme yhdessä kaupunkikierroksen pariin. Kaupunkikierroksen aikana on mahdollista nauttia opiskelijahintaisesta iltaruoasta.

Vanhempia opiskelijoita kaipaamme mukaan pubivisaan klo 18:30 eteenpäin!

Tukihenkilöt: Anna Taavila ja Saania Simi.

Have you just moved to Tampere? Are you in need of best advices about the city?

On Monday the 19th of August we will have a tour around the campus and then get to know with Tampere. Our two (not so local) guides are going to show you the best restaurants, bars and areas in the city. After having a low budget dinner, we will go to a local bar and have a pub quiz. All the older students are more than welcome to join us in bar Tiikerihai!

Support persons Anna Taavila ja Saania Simi.

elokuu 19
Tapahtumaluokka: