International After Ski Sitsit

helmikuu 20 | 18:30 - 23:00

EN/FI

It’s time to have the first academic table party, ”Sitsit” of the year 2020! 🥳

Feeling sad because of the lack of snow? Don’t be, because Johto ry has got you covered with our AFTER SKI sitsit where you certainly won’t be in lack of a wintery, sporty and snowy feeling. ⛷

While having lovely wintery feelings, at the same time you’ll get to know more to the local student culture and table party called ‘’sitsit’’. Sitsit has been part of Finnish student culture for decades and it has kept its place as one of the most common student party in the whole Finland. Whether you’re an exchange student, international Master’s Degree students, Finnish student, or just a student… Come and gather around the same table and let’s have fun! Tables will be filled with nice wintery atmosphere, some food, drinks and songs to sing together.

Theme is AFTER SKI so dress up in your favourite wintersport gear or use your imagination and surprise everyone with a wintery outlook! ☃️

Sitsit takes place on Thursday 20th February at Klubi57 from 18.30 onwards. Please be on time, so you won’t miss a thing of this party! Otherwise you might get a punishment 😉

Tickets will be sold primarily via Kideapp and a certain amount of tickets can be bought with cash in Boomi, Staabi and Iltakoulu offices. The link to Kideapp sign-up will be published on Monday 27th of January. Kideapp requires a quick registration.

WHAT: International After Ski Sitsit
WHEN: February 20th, at 18.30
WHERE: Klubi57, Pinninkatu 57
WHAT TO WEAR: wintersport gear (+overalls if you are lucky enough to have a pair)
PRICE: 15 € with alcohol, 13 € without alcohol (includes the overall badge!)
SIGNUP: Kideapp link will be published on 27th of January

—————————————–

Vuoden 2020 ekat Johtamisen ja talouden tiedekunnan kv-sitsit ovat täällä! 🥳

Tuliko suru puseroon lumettoman talven vuoksi? Ei huolta, sillä Johto ry korjaa tilanteen AFTER SKI-sitseillä, joista ei varmasti talvi- ja hiihtofiilistä puutu.🎿❄

Tule siis sitsaamaan kansainvälisesti Johdon kv-opiskelijoiden kanssa ja auta heitä löytämään todellinen suomalainen sitsifiilis! Pääset tutustumaan Boomin, Staabin ja Iltakoulun vaihtareihin, tutkareihin ja koko kv-tiimiin.

Sitsit käynnistyvät torstaina 20.2. Klubi 57:ssa klo 18.30 – laitahan luisto kuntoon ja ole ajoissa paikalla! Sitsien teemana toimii afterski, joten asusi voi olla mitä vain Matti Nykäsen, Perttu Piiroisen ja Kiira Korven väliltä.🌝

Liput myydään Kideappissa ja lipunmyynti aukeaa 27.1. Lippuja tullaan myymään myös käteisellä Iltakoulun, Staabin sekä Boomin toimistoilla.

MITÄ: International After Ski Sitsit
MISSÄ: Klubi57
MILLOIN: 20.2.2020 klo 18.30 alkaen
HINTA: 15 € alkoholilla, 13 € alkoholiton (sisältää haalarimerkin!)
PUKUKOODI: After ski (+haalarit)
ILMOITTAUTUMINEN: Linkki Kideappiin julkaistaan 27.1

helmikuu 20