Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iltakoulun kaverisitsit

tammikuu 30 | 18:00 - 23:00

In English below!

”Sä olit mun ainut ystävä”…

Oletko aina halunnut esitellä iltakoululle kavereitasi? Oletko kertonut legendaa iltakoulusta ja nähnyt kuinka kaverisi katsovat sinua silmät suurina ja huulet pyöreinä? Ei hätää! Näihin kaikkiin ongelmiin on ratkaisu!

Oletko kaverisi kanssa kuin paita ja peppu? Vai pikemminkin kuin sipsi ja dippi? Teema on tänä vuonna ikoniset duot joten nappaa oma Mattisi mukaan ja tule Teppona paikalle!

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja lauletaan. Sitsejä johtaa arvon toastmasterit, joiden armoilla sekä yhteisiin sitsisääntöihin luottaen, vietetään onnistunut iltama. Myös rankkuja jaellaan, mutta ei koskaan ketään loukaten. Sitseillä tarjoillaan alkuruoka, pääruoka ja jälkkäri, mutta tyhjin vatsoin ei paikan päälle kuitenkaan kannata ilmaantua. Alkoholillinen menu kustantaa 17€ ja alkoholiton 15€ ( Sis. haalarimerkin). Omia juomia saa myös tuoda.

Ilmoittautuminen aukeaa 7.1. klo 12.00 ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen sekä maksuohjeet julkaistaan eventtiin.

MITÄ: Iltakoulun Kaverisitsit!!
MISSÄ: Messukylässä
MILLOIN: 30.1.
MIKSI: Because everybody needs a friend!
Tukihenkilöt: Cecilia Ingman ja Santeri Iivonen

Have you always wanted to show Iltakoulu to your friends? No worries because now is your chance! Iltakoulu’s friend-sitsit are back with the theme ”iconic duos”. So bring your chips and dips!

Sitsit is an academic ”dinner-party” where you get to eat, drink and sing. Sitsit always have specific rules but the rules will be rehearsed at the party. You will get served a starter, main course and dessert but it’s advised to eat something before the party because of the small portion sizes. The dinner menu with alcoholic beverages costs 17€ and without 15€. You can also bring your own drinks.

The sign up for the event will be via Google forms and it starts on Tuesday 7.1. at 12:00. More information on the enrollment will be coming. The payment has to be paid before arriving to the party or you won’t get to attend. Instructions of the payment will be added to the sign up form.

WHAT: Iltakoulu´s Friend-sitsit – Iconic duos
WHERE: Messukylän työväentalo
WHEN: Thursday 30.1. starting at 18:00
WHAT IT COSTS: 17/15€ (includes the patch)
The support people of the event are Santeri Iivonen and Cecilia Ingman

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 30
Aika:
18:00 - 23:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/477788359600554/

Järjestäjä

Iltakoulu
Sähköposti:
iltakoulu@uta.fi
Kotisivu:
iltakoulu.org

Tapahtumapaikka

Messukylän Työväentalo
Messukylänkatu 47
Tampere, 33700
+ Google Map