Iltakoulu presents Wine tasting 2.0

lokakuu 21 | 18:00 - 21:00

Syksy rullaa eteenpäin ja on aika vuoden toiselle viinitastingille jo keväältä tutussa miljöössä – ravintola Winebridgessa!

Jos siis missasit kevään tapahtuman, nyt on uusi mahdollisuus lähteä tutustumaan opiskelijaystävälliseen hintaan viinien saloihin yhdessä asiantuntijan opastuksella.

Tuttuun tapaan tastingmenuun kuuluu neljä valikoitua viiniä. Itse tasting kustantaa 15 euroa, mutta tastingin jälkeen meillä on mahdollisuus jäädä nauttimaan vielä Winebridgen tarjonnasta omakustanteisesti viinien ja tapasmenun muodossa kello 21 asti.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa tiistaina 8.10. kello 13. Tapahtumaan mahtuu mukaan maksimissaan 20 osallistujaa. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli kuitenkin tulosi estyy, ilmoitathan tästä viimeistään sunnuntaina 20.10. Karoliina Vaakanaiselle. Näin varmistamme itse tapahtumapäivänä, että valmiiksi kaadetut viinit ovat yhtenevät osallistujamäärän kanssa. Jos peruuntumisesta ei ilmoiteta sunnuntaihin mennessä, maksu tulee maksaa Iltakoulun tilille.

Tapahtuman tukihenkilönä toimii Karoliina Vaakanainen. Tapahtuma on esteetön. Tapahtuma on tarkoitettu Iltakoulun jäsenille.

MITÄ? Wine tasting
MILLOIN? maanantaina 21.10.
MISSÄ? Hallituskatu 14, Winebridge-ravintola
MIKSI? Koska Iltakoulu ♥ viini

**

Autumn is here and it’s time for this year’s second wine tasting at a already familiar Winebridge restaurant!

In case you missed the first event in the spring, now is your chance to take part in a wine tasting at a student-friendly price. There will be an expert leading us to the secret world of wines!

There will be four different wines served. The tasting is 15 euros and after the tasting itself, we will have the chance to enjoy the wines and tapas menu of the restaurant until 9pm. Note that these are at your own cost.

The enrolment to the event will open on Tuesday the 8th of October at 1pm via Google forms and the capacity is for 20 people. The enrolment is binding.

However, in case you have a fair reason to cancel, it is possible until the Sunday 20th of October. In this case, inform the event coordinator Karoliina Vaakanainen. This way we will make sure that the already poured wine will match the amount of participants. In case you haven’t notified the organizer of the cancellation on time, you have to pay the 15 euros to iltakoulu’s bank account.

Note that the event is held in Finnish. The support person of the event is Karoliina Vaakanainen. The event is accessible. The event is for the students of Iltakoulu.

WHAT? Wine tasting
WHEN? Monday 21st of October