« All Tapahtumat

IK:n ja IA:n retkiluistelu ja avantosauna

helmikuu 12 | 17:30

Oletko jäällä kuin Elsa Frozenista ja haastat Kiira Korven pirueteillasi? Vai onko juttusi enemmänkin päätön kaatuilu ja jäällä ryömiminen? Oli vastaus kumpi tahansa tai jotain näiden väliltä, on Iltakoulun ja Interaktion retkiluistelu sinua varten! Paikkana toimii Näsijärven retkiluistelurata ja reitille lähdetään kello 17:30 Kaupinojalta.

Jos omia luistimia ei löydy, voi luistimet vuokrata kätevästi radan alkupisteeltä 8€/retkiluistimet tai 6€/kaunot tai hokkarit.

Luistelun jälkeen on tarkoitus jäädä saunomaan Kaupinojan avantosaunalle, joten otathan myös oman pyyhkeen mukaan. Hinnaksi saunalle jää 3,50€ per naama, otathan käteistä sekä opiskelijakortin mukaan. Sauna ei ole varattu meitä varten, mutta avantosauna on iso.

Osoite on virallisesti Kaupinpuistonkatu 1 A, 33500 Tampere. Paikalle pääsee bussilla 14 ja tällöin pois tulee hypätä pysäkillä Koljontie 31 tai Koljontie 29. Samainen bussi kulkee niin Keskustorin, Tammelantorin kuin Linja-autoasemankin kautta.

MITÄ? IK:n ja IA:n retkiluistelu ja avantosauna!
MISSÄ? Lähtö Kaupinojalta!
MILLOIN? 12.2. kello 17.30
MITÄ MAKSAA? Avantosauna 3,50€ (opiskelijakortilla) ja luistimet vuokratessa 6/8€ (ei pakko vuokrata jos on omat!)

Tapahtumassamme on säävaraus!

ENGLISH:

Are you natural on ice or completely horrible at it? It doesn’t really matter –in any case Iltakoulu’s and Interaktio’s tour skating event is just for you! We are skating on the lake Näsi (Näsijärvi) and the departure is from the sauna of Kaupinoja at 17:30 on the 12th of February.

If you don’t have skates you can rent them on the place of departure. It costs either 8€ if you wan to have touring skates or 6€ if you want to have the regular ones.

After the skating we are staying at the sauna where you can dip on the icy water, so please take a towel and a swimsuit with you. The sauna will cost you 3,50€, please pay by cash and take your student card with!

The official address is Kaupinpuistonkatu 1 A, 33500 Tampere. You can get to the location by using the bus 14. You need to hop off at the station of Koljontie 31 or Koljontie 29.

WHAT? Iltakoulu’s and Interaktio’s tour skating event!
WHERE? At the sauna of Kaupinoja!
WHEN? 12th of February at 17:30
WHAT IT WILL COST? Sauna 3,50€ (with student card and cash only) and if you need to rent skates it will be either 6 or 8 euros!

We will inform here if the weather is too bad for skating!

Tarkemmat tiedot

helmikuu 12