Huminat: Kaupunki vs. maaseutu

maaliskuu 26 | 22:00 - maaliskuu 27 | 04:00

—–in English below——-

MITÄ: Huminat: Kaupunki vs. maaseutu
MISSÄ: H5 Bar & Cellar (Hämeenkatu 5, 33100 Tampere)
MILLOIN: 26.3.2020 klo. 22-04
MAKSAA: Ennakkoliput 3€, liput ovelta 4€

Kevään odotetuimmat bileet ovat vihdoin täällä! Huminat palaavat tauolta 26.3. vielä entistäkin parempina! Onko kaupunki lähellä sydäntäsi? Vai haikailetko heinäntuoksuiseen latoon? Tällä kertaa Huminat järjestetään teemalla kaupunki vs. maaseutu. Tule rohkeasti edustamaan kotipaikkakuntaasi eli vedä nyt se pitäjäsi eeppisin paita päälle ja lähde bailaamaan! Näihin kemuihin voit tulla juuri niin ylpeänä omista juuristasi kuin ikinä rohkenet.

Bilepaikkana toimii suureen suosioon noussut H5-yökerho. Tiskiltä saat opiskelijahintaisia juomia läpi koko yön ja illan musiikista vastaa DJ Lipponen!

Huminat? Mitkä? Huminat ovat poikkitieteelliset opiskelijabileet, joita ovat järjestämässä YTY, Aatos, Cortex, Iltakoulu, Interaktio, Patina ja SOS. Huminat tarjoaa omintakeisen vaihtoehdon perinteisille opiskelijabileille, sekä yleisesti muikean pössiksen tyypeille, joiden mielestä juhlimisen takia kannattaa juhlia.

Ennakkoliput myydään ainoastaan Kide.appissa 9.3.2020! Linkki lipunmyyntiin lisätään myöhemmin.

WHAT: City vs. country Huminat
WHERE: H5 Bar & Cellar (Hämeenkatu 5, 33100 Tampere)
WHEN: 26.3.2020 at. 22-04
WHAT IT COSTS: Advance ticket 3€, at the door 4€

Huminat is here again at H5 Bar & Cellar! This time the theme is city vs. country. Is city close to your heart? Or do you love the countryside? Come and represent your homeland and dress as much as you like!

Huminat? What? Huminat is a slightly different student party organized by actives from several student associations: YTY, Iltakoulu, Aatos, Interaktio, Cortex, Patina and SOS, and it’s meant for all students! Huminat offers an alternative thematic twist to the traditional big hullabaloo events without omitting any partying. We guarantee a jolly good time.

This party is held at H5-nightclub. Student priced drinks are available at the bar through the night!

Advance tickets are sold at Kide.app from 9.3.2020! The link will be added on this page.

Alkaa:
maaliskuu 26 | 22:00