Fuksipiknik

elokuu 21 | 16:00 - 22:00

Alkavatko alkuviikon kisailut ja visailut painamaan? Kaipaisitko kenties rentoa tekemistä ja edellisten päivien seikkailuista höpöttämistä?

Tule kanssamme nauttimaan virkistävästä ulkoilmasta yliopiston läheisyydessä sijaitsevaan Sorsapuistoon. Mukaan voit halutessasi varata istuinalustan sekä nyyttärimeiningillä naposteltavaa. Mukaan voit ottaa myös vaikka korttipakan, mölkyn tai frisbeen, jos kaipaat aktiviteetteja.

Vanhemmat opiskelijat ovat enemmän kuin tervetulleita piknikille. Tämä tapahtuma on oiva keino päivitellä kuulumiset pitkän kesän jälkeen ja tavata samalla uusia fukseja! Nappaa siis naposteltavaa ja valitsemiasi virvokkeita mukaan ja tule nauttimaan laatuajasta iltakoululaisten kanssa!

Tukihenkilöinä toimii Emilia Kautto ja Juulia Järvenpää.
HUOM! Säävaraus. Jos taivas repeää, on varasuunnitelmana istua iltaa Passionissa 🙂

It’s time for a picnic! Take some snacks and beverages with you and join us in Sorsapuisto. This will be a great opportunity to catch up with old friends and meet up our freshmen.

Support people are Juulia Järvenpää and Emilia Kautto.

Nb! If the weather happens to be bad, our back-up plan is to spent the evening in Bar Passion 🙂

elokuu 21
Tapahtumaluokka: