Bussirundi 2019

lokakuu 3 | 17:00 - 22:00

Vedä haalarit jalkaan. Pakkaa taskuun henkkarit, opiskelijakortti, sitsilaulukirja, riittävästi purtavaa illan tarpeisiin sekä juomaa omaan makuusi. Vedä syvään henkeä. Kiristä turvavyö. Se on menoa taas.

Iltakoulun perinteinen bussirundi on täällä jälleen.
Viimeisen turvasataman ennen ajoa tarjoaa Tampere-talo, jolta suuntaamme kohti tuntematonta 3.10.2019 klo 17:00. Henen bussit kuljettavat miedät jälleen vieraille turuille ja toreille, joiden laitamien baareissa luultavasti harvemmin olette viiniänne särpineet. Edessä on pimeitä kujia, viliseviä katuvaloja ja huurteisia tuoppeja seuraavan viiden tunnin ajan. Paluu tuttuun ja turvalliseen koittaa vasta klo 22 jälkeen, joten varautukaa matkaan huolella. Matkan varrelta löydätte toki syötävää ja juotavaa, mutta millaista?

Tapahtuman vastuuhenkilönä toimii Kiia Karvonen, jolle myös kyselyt tapahtumaan liittyen voi osoittaa.

Ilmoittautuminen rundille, hinnat ja muut yksityiskohdat tarkentuvat hyvin pian, siihen asti: SAVE THE DATE AND WAIT.

MITÄ: Iltakoulun legendaarinen bussirundi
MILLOIN: 3.10.2019 klo 17-
MISSÄ: Lähtö Tampere-talolta, kohde tuntematon
MITÄ MAKSAA: noin 10 €

—————————————————————-

Put your onesie on, pack your identity card, student card, sitsi song book (if you have one) and enough food and drinks for one night. Take a deep breath. Fasten your seatbelt. It’s here again – Iltakoulu’s traditional bus pub crawl!

The bus will departure from Tampere-talo on 3th of October at 17:00. We shall explore unknown areas, dark streets and shady downtown pubs until around 22 pm, so be prepared with your own food and drinks! On the way there will be some bars or at least some shops to buy food, and drinks you can buy in the pubs on the way, but it’s good to be well prepared for the trip still!

Support person of the event is Kiia Karvonen. Also if you have any questions, don’t hesitate to ask her!

You’ll get more info soon about enrollment, prices etc! Till that: SAVE THE DATE AND WAIT!

WHAT: Iltakoulu’s legendary bus pub crawl
WHEN: Thursday 3.10.2019 from 17:00 —>
WHERE: Departure from Tampere-talo, destination unknown