« All Tapahtumat

Akateemisen Kyykän MM-kilpailu

helmikuu 10 | 09:00 - 21:00

Oletko valmis siirtymään Tampereen pimeälle puolelle ja matkaamaan Hervantaan? Maistatko jo minttukaakaon huulillasi? Oletko valmis seuraamaan kun Työväki ampuu – ja tulee ammutuksi? Oletko valmis vuoden suurimpaan – ja kovimpaan lauantaihin?

AKATEEMISEN KYYKÄN MM-KISAT LA 10.2 TAMPEREEN TEKNILLISEN YLIOPISTON KAMPUKSELLA

Iltakoulun oma joukkue Työväen Ampujat osallistuu yleiseen sarjaan yhdellä joukkueella. Harjoituskausi on alla ja olemme valmiina koitokseen. Pue siis haalarit jalkaan ja tule seuraamaan pelejä! Kyykkäkarkelot järjestetään tutussa paikassa TTY:n kampusalueella Tampereen Hervannassa lauantaina 10.2.2017, jonne tuhannet opiskelijat ympäri suomen kokoontuvat kello 9:00 alkaen ottamaan mittaa toisistaan.

Yhteislähtö ja pelien aikataulut päivitetään myöhemmin – seuraathan siis tapahtuman julkaisuja tai sähköpostia!

World Championships of Academic Kyykkä 10th of February!!! This is the event of the year!!

On Saturday February 10th 2018 the Tampere University of Technology campus area in Hervanta, Tampere, will once again be filled with thousands of students who have come to enjoy the spectacle of the World Championships of Academic Kyykkä! Starting at 09:00 in the morning hundreds of teams will fiercely compete for victory on fields around the campus

Iltakoulu’s own sports team Työväen Ampujat is playing on the general league. The details and schedule of our games will be updated later.

Tarkemmat tiedot

helmikuu 10