Suvi Nieminen

1. Kuka olet ja mikä on vastuualueesi?

Moikka! Olen siis Suvi ja ryhdyin hoitamaan hallituksen työelämä -ja alumnivastaavan pestiä. Muutin Tampereelle syksyllä läheisestä suurkaupungista, Hämeenlinnasta ja ensimmäinen vuosi Tampereella on lähtenyt liikkeelle ongelmitta.

En soita enkä laula mutta musiikki on intohimoni, elän hetkessä ja tartun mielelläni päähänpistoihin ja rakastan tehdä uusia tuttavuuksia ja keskustella vähän kaikesta, joten kaikki juttusille!

2. Mitä odotat tulevalta vuodelta

Stressiä, paniikkia, hermoromahduksia?! No toivottavasti ei ainakaan kaikkia yhtä aikaa. Toivoisin vuodelta paljon kokemuksia, uusia tuttavuuksia ja toivottavasti työelämäpestin myötä saisi selvennettyä politologien tulevaisuuden mahdollisuuksia monimutkaisessa työelämässä. Olisi mahtavaa oppia paljon tästä vuodesta, aina pitää pyrkiä kehittämään itseään.

3. Kuinka päädyit Tampereelle politiikan tutkimuksen pariin?

Ei ollut helppo hahmottaa mitä halusin opiskella, vähän kaikki tuntui kiinnostavalta. Kuitenkin sitten selaillessa vaihtoehtoja politiikan tutkimus herätti mielenkiinnon.

Olen nuoresta lähtien ollut tietoinen ja kiinnostunut yhteiskunnan ongelmista, vaikuttamisesta ja ilmeisesti siis politiikasta. Politiikan tutkimus siis tuntui sopivalta alalta ja Tampereelle muutto oli käynyt muutenkin mielessä. Päätin hakea alalle, eikä valintani muuttunut toisellakaan kerralla, kun lopulta pääsin sisälle yliopistoon.

4. Uusi vuosi, uusi sinä, uudet järjestöhommat! Jos heräisit huomenna jonkin uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit?

Ajassa matkustaminen olisi kyllä ensimmäinen kyky mikä tulee mieleen. Tarvitseeko tätä nyt edes perustella, kuinka mahtavaa olisi matkustaa eri aikoihin, menneisyyteen tai tulevaan. Järjestöhommiinkin siitä olisi apua, voisi tietää etukäteen onko tulevaisuutta, millainen se olisi ja vaikka minne kannattaisi pyrkiä töihin.