Haluatko opiskelemaan politiikan tutkimusta? Kaipaatko tukea pääsykoevalmistautumiseen?

Iltakoulu Ry järjestää politiikan tutkimuksen valmennuskurssin, jossa valttina on laadukas opetus, edullinen hinta sekä tiivis kurssi, joka palvelee hyvin myös Tampereen ulkopuolelta tulevia kurssilaisia!

Valmennuskurssi kestää noin viikon, ja sijoittuu toukokuun alkupuolelle. Opetus järjestetään iltaisin. Kurssi sisältää ryhmäopetusta sekä harjoituspääsykokeen kurssin viimeisenä päivänä. Kurssilla valmistaudutaan erityisesti aineistokokeeseen sekä käydään läpi valintakoemateriaalia. Jos et pääse kurssille, voit silti tilata kattavan materiaalipakettimme itsenäisen opiskelun tueksi. Harjoituspääsykokeen voivat tehdä myös pelkän materiaalipaketin tilanneet, joista kymmenelle ensimmäiselle tilaajalle hintaan sisältyy harjoituspääsykokeen tarkistus sekä kurssin opettajan antama palaute.

Valmennuskurssin hinta on 299 euroa ja pelkän materiaalipaketin puolestaan 80 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu valmennuskurssista, joka on 99 euroa. Loppuosa maksetaan eräpäivään mennessä. Varausmaksun maksaneet ovat sitoutuneet maksamaan myös loppuosan. Mitään suoritettuja maksuja ei palauteta.

Materiaalipaketit pyrimme lähettämään reilusti ennen kurssin alkamista, heti niiden valmistumisen jälkeen.

Kurssin opettajina toimivat Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen laitoksella opiskelleet motivoituneet ja pätevät opettajat.

Pääsykokeen valintakoemateriaali julkaistaan sähköisessä muodossa 29.4.2020 mennessä. Vuoden 2020 pääsykoe järjestetään 29.5.2019 klo 12.00-16.00 Tampereen yliopiston keskustakampuksella (Kalevantie 4).

MIKSI OSALLISTUA VALMENNUSKURSSILLE? 

Valmennuskurssi ei ole tae opiskelupaikasta. Sisäänpääsy edellyttää ahkeruutta. Valmennuskurssista voi kuitenkin olla suurta hyötyä juuri siinä vaiheessa, kun pääsykokeen ajankohta alkaa lähestyä. Lisäksi valmennuskurssilla keskitytään erityisesti aineistokokeeseen, johon voi olla vaikea valmistautua yksin.

  • Kurssi antaa valmiudet vastata pääsykokeessa oikealla tekniikalla esitettyihin kysymyksiin

  • Auttaa arvioimaan, miten hyvin olet valmistautunut pääsykokeeseen

  • Auttaa arvioimaan, millä alueilla voit vielä kehittyä

  • Voi toimia motivaatiota lisäävänä tekijänä

  • Tuo selkeyttä valintakoemateriaaliin ja soveltaviin tehtäviin

  • Saat pääsykoelukemista tukevaa materiaalia (mm. lukemista tukevia tehtäviä)

  • Pääset tutustumaan politiikan tutkimuksen opiskelijoihin

  • Aiemmat kurssit ovat olleet menestyksekkäitä ja monet ovat kurssin käytyään tulleet hyväksytyiksi tutkinto-ohjelmaan.

Valmennuskurssin opetukseen osallistuneiden sisäänpääsyprosentti on vaihdellut vuosittain 50 prosentista jopa 70 prosenttiin.

Milloin? 

Toukokuussa 2020 (päivämäärät tarkentuvat pian!)

Kertaus ja harjoituspääsykoe kurssin viimeisenä päivänä. Tarkka kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

Missä? 

Pyynikin koulu

Hämeenpuisto 34, 33200 Tampere

ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittautuminen kurssille aukeaa pian!

Jos jokin valmennuskurssiin, majoitukseen tai muuhun liittyvä asia askarruttaa, kysy lisätietoa samaisesta osoitteesta valmennuskurssi[at]iltakoulu.org. Nähdään keväällä!