VALMENNUSKURSSI ON TÄYNNÄ.

Materiaalipaketteja on kuitenkin vielä saatavilla.

Haluatko opiskelemaan politiikan tutkimusta? Kaipaatko tukea pääsykoelukemiseen?

Iltakoulu Ry järjestää politiikan tutkimuksen valmennuskurssin, jossa valttina on laadukas opetus, edullinen hinta sekä tiivis kurssi, joka palvelee hyvin myös Tampereen ulkopuolelta tulevia kurssilaisia!

Valmennuskurssi kestää noin viikon, ja sijoittuu huhtikuun lopulle. Opetus järjestetään iltaisin. Kurssi sisältää ryhmäopetusta sekä harjoituspääsykokeen kurssin viimeisenä päivänä. Kurssilla valmistaudutaan erityisesti aineistokokeeseen sekä käydään läpi pääsykoekirjojen teorioita. Jos et pääse kurssille, voit silti tilata kattavan materiaalipakettimme. Harjoituspääsykokeen voivat tehdä myös pelkän materiaalipaketin tilanneet, joista kymmenelle ensimmäiselle tilaajalle hintaan sisältyy harjoituspääsykokeen tarkistus sekä kurssin opettajan antama palaute.

Valmennuskurssin hinta on 299 euroa ja pelkän materiaalipaketin puolestaan 80 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka on 99 euroa. Loppuosa maksetaan eräpäivään mennessä. Varausmaksun maksaneet ovat sitoutuneet maksamaan myös loppuosan. Mitään suoritettuja maksuja ei palauteta.

Materiaalipaketit pyrimme lähettämään reilusti ennen kurssin alkamista, heti niiden valmistumisen jälkeen.

Kurssin opettajina toimivat Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen laitoksella opiskelleet motivoituneet ja pätevät opettajat.

Pääsykoekirjana toimii keväällä 2019 viitenä aiempana vuonnakin käytetty Politiikan muutos (toim. Tuomas Forsberg & Tapio Raunio). Vuoden 2019 pääsykoe järjestetään 16.5.2019 klo 10-14.

MIKSI OSALLISTUA VALMENNUSKURSSILLE?

Valmennuskurssi ei ole tae opiskelupaikasta. Sisäänpääsy edellyttää ahkeruutta. Valmennuskurssista voi kuitenkin olla suurta hyötyä juuri siinä vaiheessa, kun pääsykokeen ajankohta alkaa lähestyä. Lisäksi valmennuskurssilla keskitytään erityisesti aineistokokeeseen, johon voi olla vaikea valmistautua yksin.

  • Kurssi antaa valmiudet vastata pääsykokeessa oikealla tekniikalla esitettyihin kysymyksiin
  • Auttaa arvioimaan, miten hyvin olet valmistautunut pääsykokeeseen
  • Auttaa arvioimaan, millä alueilla voit vielä kehittyä
  • Voi toimia motivaatiota lisäävänä tekijänä
  • Tuo selkeyttä pääsykoekirjaan ja soveltaviin tehtäviin
  • Saat pääsykoelukemista tukevaa materiaalia (mm. loistavan tiivistelmän pääsykoekirjasta sekä lukemista tukevia tehtäviä)
  • Pääset tutustumaan politiikan tutkimuksen opiskelijoihin
  • Aiemmat kurssit ovat olleet menestyksekkäitä ja monet ovat kurssin käytyään tulleet hyväksytyiksi tutkinto-ohjelmaan.

Valmennuskurssin opetukseen osallistuneiden sisäänpääsyprosentti on vaihdellut vuosittain. Kevään 2017 kurssin menestys oli poikkeuksellisen hyvä ja liki 70 % osallistuneista sai opiskelupaikan. Kevään 2016 luku oli noin 60%.

Milloin?

23. – 28.4.2019.

Kertaus ja harjoituspääsykoe kurssin viimeisenä päivänä 28.4. Tarkka kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

Missä?

Pyynikin koulu

Hämeenpuisto 34, 33200 Tampere

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voi 9.1.2019 alkaen osoitteeseen valmennuskurssi[at]iltakoulu.org

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, ja ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan sekä kurssin varausmaksun että loppuosan. Koko kurssimaksun on oltava suoritettuna viimeistään 16.4.2019.

Muistathan laittaa ilmoittautumisen yhteydessä viestiisi seuraavat tiedot:

  • Nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero
  • Ilmoittaudutko mukaan kurssille, vai tilaatko vain materiaalipaketin

Toimi nopeasti, paikkoja kurssille on rajallinen määrä!

Jos jokin valmennuskurssiin, majoitukseen tai muuhun liittyvä asia askarruttaa, kysy lisätietoa samaisesta osoitteesta valmennuskurssi[at]iltakoulu.org. Nähdään keväällä!