Lotta Haataja

1. Kuka olet ja mikä on vastuualueesi?

Olen Lotta Haataja, 21-vuotias fuksi. Kotiseudukseni luen Pohjois-Pohjanmaan kiistämättömän helmen, ihmeen hyvän Haapaveden, joka tunnetaan Oltermanni-juustostaan ja Justimusfilms-kokoonpanosta.

2. Mitä odotat tulevalta vuodelta?

Odotan paljon hauskoja tapahtumia, ihmisten kanssa tekemistä ja erityisesti uuden oppimista. Tämä on ensikosketukseni järjestötoimintaan, joten kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä!

3. Kuinka päädyit Tampereelle politiikan tutkimuksen pariin?

Mä pidin tahtomattani kaks välivuotta lukion jälkeen. Hain opiskelemaan psykologiaa, mut tilastotieteen osuuteen eivät aivoni taipuneet. Viime talven olin töissä kirjastossa, jossa sain käsiini Politiikan muutoksen. Kirjan sisältö kiinnosti, joten päätin osallistua politiikan tutkimuksen pääsykokeeseen – ja tässä ollaan. Harmittaako etten päässyt psykalle? Tietty vähäsen jäi kaivelemaan, mut koen että tää oli mulle sopiva vaihtoehto. En olis jaksanut enää kolmatta välivuotta, koska ne oli henkisesti rankkoja.

4. Uusi vuosi, uusi sinä, uudet järjestöhommat! Jos heräisit huomenna jonkin uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit?
Jos joku spessumpi kyky pitäis valita, niin olis siistiä osata pysäyttää aika. Siitä kyvystä olis käytännön hyötyä!