Kuka olet ja mikä on vastuualueesi?

Olen Henriina ja toimin tänä vuonna Iltakoulun tapahtuma- ja esteettömyysvastaavana.

Mitä odotat tulevalta vuodelta?

Odotan erilaista menoa ja meininkiä! Erityisesti toivon, että koronatilanne hellittää ja päästään järjestämään upeita tapahtumia kaikille iltakoululaisille.

Miten päädyit politiikan tutkimuksen pariin Tampereelle?

Politiikka, yhteiskunnalliset asiat ja niihin vaikuttaminen ovat pitkään olleet lähellä sydäntäni, joten politiikan tutkimus tuntui luontevalta vaihtoehdolta. Tampere taas vaikutti opiskelijalle passelilta valinnalta muun muassa sen koon ja hintatason vuoksi. Näin jonkin aikaa Tampereella asuneena voinkin sanoa, että tämän parempaa kaupunkia ei varmasti opiskelijalle löydy!

Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?

Järjestöhommien lisäksi nautin hyvästä seurasta, pitkistä kävelylenkeistä ja salilla käymisestä.