Fiija Maunula

1. Kuka olet ja mikä on vastuualueesi?

Heippa! Olen Fiija Maunula ja vastuualueeni on Iltakoulun raha-asiat eli toimin meidän rahastonhoitajana.

2. Mitä odotat tulevalta vuodelta?

Tulevalle vuodelle minulla ei ole erityisiä toiveita tai odotuksia, mutta uskon että vuosi tulee olemaan täynnä uusia haasteita sekä ihmisiä, joihin on mukavaa päästä tutustumaan. Järjestötoiminnasta minulla ei ole vielä kovinkaan paljoa kokemusta, joten innolla odotan uusia haasteita!

3. Kuinka päädyit Tampereelle politiikan tutkimuksen pariin?

Halusin opiskelemaan valtio-oppia ja sen lisäksi yhteiskunnalliset asiat ovat aina kiinnostaneet minua. Unelma-ammattia ei oikein ole minulle koskaan valikoitunut, joten tämä suunta tuntui mielenkiintoisimmalta. Välivuoteni vietin Helsingissä kansanopistolla, jossa luin valtio-oppia. Opistovuoden jälkeen päädyin hakemaan Tampereelle, sillä tutkinto-ohjelma vaikutti täälä olevan kaikista miellyttävin. Iltakoulun hyvä maine oli myös yksi syy hakea Tampereelle, sillä olin kuullut paljon hyvää ainejärjestön yhteisöllisyydestä ja toiminnasta.

4. Uusi vuosi, uusi sinä, uudet järjestöhommat! Jos heräisit huomenna jonkin uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit?

Haluaisin osata lukea muiden ajatuksia, sillä olen aika huono lukemaan ihmisiä. Tämä taito auttaisi siinä huomattavasti!