Aino Kattilakoski

1. Kuka olet ja mikä on vastuualueesi?

Olen Aino, eli Raipe, eli Ärrä, ja toimin tänä vuonna Iltakoulun puheenjohtajana. Minä siis esimerkiksi johdan puhetta, edustan järjestöämme ja yritän pysyä kärryillä kaikesta mitä missä ja milloinkin tapahtuu. Kaiken ohella olen aina valmis toimimaan auttavana olkapäänä kaikenlaisille huolille ja murheille.

2. Mitä odotat tulevalta vuodelta?

Tulevalta vuodelta odotan T3-prosessin aiheuttamia yllättäviä juonenkäänteitä (muun muassa) politologien elämään, kiihkeää kopoa, iloa, huumoria ja hauskanpitoa, sekä aitoa yhteisöllisyyttä. Siis sitä, että jokainen opiskelijamme voisi tuntea olonsa yhdenvertaiseksi, turvalliseksi ja tervetulleeksi osaksi Iltakoulua.

3. Kuinka päädyit Tampereelle politiikan tutkimuksen pariin?

Isä halusi minut oikikseen, äiti kauppikseen, mutta kummankin pääsykoemateriaalin lukeminen tuntui siltä kuin paperia olisi syönyt. Sitten päätin jälleen kerran olla tottelematta vanhempien neuvoja ja tehdä sitä mitä oikeasti haluan. Hain tänne ja tälle alalle, enkä ole katunut hetkeäkään!

4. Uusi vuosi, uusi sinä, uudet järjestöhommat! Jos heräisit huomenna jonkin uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit?

Kyky käännellä aikaa eteen- ja taaksepäin olisi siistiä, jotta ehtisin harrastaa kaikkia haluamiani lajeja. Olisi myös aika kivaa, jos voisin aina muuttaa kaiken ruoan maistumaan juustolta!